Combustion control ABRA 6.1

Ardere controlata ABRA 6.1

Controlul automat al combustiei se inregistreaza in timpul procesului de ardere si controleaza alimentarea precisa a aerului pentru a obtine cat mai multa energie din lemn. Dupa arderea completa a lemnului, clapeta de tiraj este complet inchisa. Prin utilizarea acestui modul se asigura eficienta maxima a lemnului si pierderi minime. Inovatia tehnica imbina designul modern si solutiile practice: afisaj mobil, lipsa contactului cu elemente mecanice, usurinta de utilizare si rezistenta componentelor individuale.

Display

Display - Afisaj

Ecranul si unitatea de control comunica fara fir. Astfel poti lua cu tine display-ul oriunde in casa si vei avea la indemana toate informatiile despre semineul tau.

Door contact

Contactul usii

Senzorul de contact al usii este magnetic si nu necesita intretinere deoarece nu este compus din piese mobile.

Air flap

Clapeta de tiraj

Noua clapeta de tiraj este fabricata din otel inoxidabil de 1 mm. Motorul Siemens controleaza pozitia clapetei de tiraj de aer prin unitatea de control. In cazul unei avarii de curent arcul va deschide automat clapeta pentru ca focarul sa poata functiona in continuare in conditii optime. In cazul unei interventii tehnice, motorul poate fi demontat usor.

Control unit

Unitatea de control

Corpul unitatii de control este fabricat din aluminiu. Pentru o conectare corespunzatoare, sloturile si conectorii sunt diferentiati prin culori. Sursa de putere este standard de 24 de volti deci instalarea e rapida, sigura si intuitiva.